SAKARYA / ADAPAZARI - Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi

"DON'T CONSUME THE WORLD" (İHTİYACIN KADAR TÜKET DÜNYAYI TÜKETME)

E-Twinning projelerimiz hızla ilerliyor. Okulumuz Türkçe Öğretmeni Hacı Mehmet YILDIRIM öncülüğünde orijinal adı "Consume As Much As you Need, Don't Consume The World (İhtiyacın Kadar Tüket Dünyayı Tüketme) olan, İtalya-Portekiz-Türkiye ortaklığında yürütülen projede dünyamızda hiç bir şeyin sonsuz olmayacağının, bir ürünün ya da malzemenin ihtiyaçtan fazlasının israf olacağının bilincine varmak ve vardırmak, öğrencilerimize bilinç kazandırmak, onların aracılığı ile de projenin dışında kalan öğrencileri paylaşımlarla bilinçlendirmeyi amaç edinmektir.

Doğayı korumak, çevreye zarar vermemek, kısıtlı kaynakların kıymetini bilmek amacını da sağlayan projede Avrupa kalite ödülü almak için özverili çalışılmaktadır.

Projede emeği geçen başta Türkçe Öğretmenimiz Hacı Mehmet YILDIRIM'a ve görev alan bütün öğrencilerimize teşekkür eder başarılarını devamını dileriz.

26-08-2022

Yayın: 26.08.2022 - Güncelleme: 26.08.2022 11:32 - Görüntülenme: 74