E TWİNNİNG PROJEMİZ "PEŞEYE DOĞRU YOL"

enikent Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Türkçe Öğretmenimiz Hacı Mehmet YILDIRIM ve 6. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile "Peşeye (meslek) Doğru  Yol" isimli  eTwinning projemiz Ocak ayı itibariyle başlamıştır. Projemiz Türkiye ve Azerbeycan ortaklığı ile çeşitli okullardan katılım sağlayan öğretmenler ve öğrencileriyle birlikte yürütülmektedir. Projemiz öğretmenlerin ve yüzlerce öğrencinin katılımlarıyla uluslararası boyutlara taşınmış büyük bir proje çalışmasıdır.

Projenin amacı öğrencilerimize meslekleri tanıtmak, web2 araçlarının kullanımını yaygınlaştırmak, ülkeler arası kültürel gelişimi ve alış verişe katkı sağlamaktır. Nisan-Mayıs ayları içerisinde bitirilecek projede Avrupa kalite ödülü almak için çalışmalar yapılacaktır.

Projenin yürütülmesine öncülük eden Türkçe öğretmenimiz Hacı Mehmet YILDIRIM'a ve görev alan öğrencilerimize teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

26-08-2022

Yayın: 26.08.2022 - Güncelleme: 16.06.2023 15:23 - Görüntülenme: 67