İNGİLİZCE PROJE SINIFLARIMIZA DÖGM'DEN DENEME SINAVI

Okulumuz Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu bünyesinde yer alan imam hatip ortaokulu bölümümüzde lise kısmında olduğu gibi proje sınıfları uygulamaktayız. Proje sınıflarımızda haftada 10 saat İngilizce ağırlıklı yabancı dil programı uygulamaktayız. Bu kapsamda öğrencilerimizin hazırbulunuşluklarını ve kazanımlarını ölçmek için Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü deneme sınavı uygulaması yaptı. İngilizce olarak yapılan sınavın sonucuna göre ders öğretmenlerimiz de öğrencilerimizin yabancı dil başarılarına yönelik bir veri elde etmiş olacaklar ve buna göre değerlendirmelerini yapacaklar. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyor, desteklerinden dolayı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz.

25-09-202125-09-2021

Yayın: 25.09.2021 - Güncelleme: 30.03.2022 21:41 - Görüntülenme: 188