T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ADAPAZARI - Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi

Sevgili Öğrencilerimiz, Yeni Öğrenci Adaylarımız!

11-08-2020

 Sevgili öğrencilerimiz, Yeni öğrenci adaylarımız!

Sakarya'nın en güzel ve güvenli bir okulunu ziyaret ediyorsunuz. Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu olarak hedeflerimiz var. Sizler için çok güzel çalışmalar yaptık. Yaz tatilinde bile sizlerin daha güvenli ve müreffeh bir okulda eğitim görmesi için çalışıyoruz. Sizler gelince yeniden sevineceğiz. Sizlerle daha mutluyuz. Buradaki her faaliyet, sizin huzur ve eğitiminiz içindir.

Neler mi yapacağız? Buraya gelince neleri bulacağınızı mı merak ettiniz? Buyurun...

-          Bugünü bilen ve yarına hazır öğrencilerimiz olacak.

-          Yaşadığı dünyayı ve tarihi mirasını bilecek.

-          Donanımlı olacak ve her alanda çok güzel yetişecek.

-          Ahlakı ve erdemleriyle örnek insan olacak.

-          Ülkesini, bayrağını, dinini, mensubu olduğu okulu gururla söyleyecek, öğrencimizle iftihar edilecek. Hem ailesi hem de bizler gururla dolacağız.

-          Farklı kültürlerden gelmiş ama aynı havayı teneffüs ettiğimiz arkadaşlarımız- kardeşlerimiz olacak. Onlarla beraberce ve barış içinde yaşayacağız. Değişik kültür ve diller, bize bir zenginlik katacak. Hepimize yer var.

-          Tecrübeli ve tam kadrolu bir öğretmen grubu, yeni öğrencilerini bekliyor.

-          Modern binası, donanımlı sınıfları, yeşil ve bakımlı bahçesiyle içiniz ferahlayacak. Geniş bahçesi, kamelyaları, birçok aktiviteye, hava almaya ve spor yapmaya uygun olarak düzenlenmiştir.

-          Kitap okumayı sever misiniz? Bu okul tam da size göre. Hafta içi gün boyu açık olan kütüphanemiz, geniş okuma ve çalışma alanımız kitapsever öğrenciler için hazır.

-          Hem ibadet için hem de diğer mesleki uygulamalar için mescitlerimiz emrinizde. Geniş ve donanımlı alanlarımızda sizleri daha iyi mesleğe hazırlamak için çalışıyoruz.

-          Siz hangi alanda kendinizi yetiştirmek isterdiniz? Sayısal, sözel, eşit ağırlık veya dil... Sizin için her alan açık. Siz hazırsanız biz de hazırız.

-          Biz sadece öğretmiyoruz. Eğitime ve aktivitelere önem veriyoruz. Hayata insan yetiştiriyoruz. Paylaşan, yardımlaşan, uzak- yakın demeden kardeşlerini düşünen ve iyilikle donanmış öğrencilerimiz var. Afrika ve Asya bile çok yakın bize... Son iki yılda Afrika ve Asya'da iki ülkeye iyilik yolculuklarımız oldu. Bunun farkını biliyoruz.  

-          Geziler, konferanslar, yazar buluşmaları, kitap okuma kampanyaları, paneller ve her türlü etkinlik bizim işimiz. Yeni gelecek öğrencilerimizle daha güçlü hazırlanacağız.

-          Sporsever öğrencilerimiz de bizim için değerli. Her türlü sporcuya ve sportif aktiviteye hazırız.

-          Üniversiteyi okumak istiyor musunuz? Biz buradayız. Yaz ve kış dönemlerinde destekleme kurslarımız, sürekli öğrencilerini takip eden öğretmen kadromuz, kazanım değerlendirme sınavlarımız sizi bekliyor. Size tek şey kalıyor: çalışmak.                               

-          Çalışmak sizden, destek bizden, yardım Allah'tan...

-          Merkeze yakın, ulaşımı kolay bir konumdayız. Otobüs ve minibüs hattı okulumuzun yanında. 

 

Aile sıcaklığında bir okula hoş geldiniz.

Hadi buyurun!

 

Yenikent Anadolu İmam-Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu

Yenikent İmam-Hatip Ortaokulu Müdürlüğü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.08.2020 - Güncelleme: 11.08.2020 16:13 - Görüntülenme: 2391
  Beğen | 16  kişi beğendi