Lise ve ortaokul  öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, öğrencilerin çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları çağrı metni ve 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları çağrı metni yayınlanmıştır.

Başvurular 04 Ocak 2021-12 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Lise Proje Yarışması hakkında detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Ortaokul Proje Yarışması hakkında detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Türkiye geneli Lise öğrencilerine yönelik olarak "Gezegenin Geleceği: Kaygılar ve Umutlar" konulu Öykü Yazma Yarışması düzenlenmektedir.

Yazılan öykülerin son teslim tarihi 23 Nisan 2021'dir.

Yarışmanın şartnamesi için TIKLAYINIZ.

SON BAŞVURU TARİHİ: 30 NİSAN 2021

Devlet Su İşleri (Dsi) Türkiye Gençler Su Ödülü Yarışması Başvuruları Başladı. Yarışmaya Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okullarda Eğitim Gören 15 İle 20 Yaş Arası Lise Öğrencileri Katılabilir.

Yarışma Ödülleri

Birincilik Ödülü 2 Bin Türk Lirası Artı Plaket

İkincilik Ödülü 1.500 Türk Lirası Artı Plaket

Üçüncülük Ödülü 1.500 Türk Lirası Artı Plaket

Yarışmanın Şartnamesi için TIKLAYINIZ!

BAKANLIĞIMIZIN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPILAN AÇIKLAMADIR:

BİLGİLENDİRME

Örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetleri 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir. Uzaktan eğitime ilişkin detaylı bilgilendirme ayrıca yapılacaktır.

Yenikent İmam-Hatip Ortaokulu sınıflarının sınav takvimi için TIKLAYINIZ.

Yenikent Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Fen  ve Soyal Bilimler Proje okulu sınıflarının sınav takvimi için TIKLAYINIZ.

2 Kasım'dan itibaren geçerli daha önce ilan edilen ders programı revize edilmiştir. Güncel programa linkten ulaşabilirsiniz.

Değerli velilerimiz kıymetli öğrenciler. Daha önce yapmayı planladığımız ve duyurduğumuz 1. Dönem ilk sınavları öğrencilerimizin okula alışmaları düşünülerek zümre öğretmenler kurulu kararıyla 23 Kasım haftasında başlanacak şekilde ertelenmiştir. Sınavların güncel tarihleri daha sonra sizlere duyurulacaktır.

2 Kasım'dan itibaren geçerli İHL ders programına linkten ulaşabilirsiniz.

Mevli-i Nebî programımıza katılan 10 öğrencimize kura ile Kur'an-ı Kerim hediye edeceğimizi önceden duyurmuştuk. Program sonunda gerçekleştirdiğimiz kura sonuçları belli oldu. Listede adı yer alan öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerim'lerini okulumuzdan teslim alablirler.

1.      1.  Sulaiman Alzaraa

2.       2. Mesut Mert Tuncer

3.       3. Baha Taşbaşı

4.       4. Ahmet Salih İpekçi

5.       5. Abdullah Kurt

6.       6. Aras Yanık

7.       7. Mohammed Sarhan

8.       8. Talha Özpınar

9.       9. Ensar Evran

10.   10. Akeel Alrais

Okulumuz Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği yıllık olağan genel kurul toplantısı 30 Ekim 2020 Salı günü Saat 17:00'da yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 06 Kasım 2020 Cuma 17:00' da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.