SAKARYA / ADAPAZARI - Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi

İsmail HANLI / Uzman Öğretmen - Okul Müdürü

1976 yılında Aksaray da doğdu.İlk ve ortaokulu bitirdikten sonra Lise eğitimini Aksaray Lisesin de tamamladı.1995 yılında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı .2000 yılında buradan mezun olduktan sonra kısa bir süre Diyanet İşleri Başkanlığında görev yaptı.Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı nda sırasıyla Mardin Gazi Behiye Nuhoğlu Ortaokulu,Sakarya Büyükgazi Ortaokulu nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptı.2014 yılında Karaosman İlkokuluna Müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.2016 yılında Yönetici atama sınavından aldığı puanla Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu na Müdür yardımcısı olarak atandı.6 yıl burada görev yaptıktan sonra 2022 yılında Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesine görevlendirildi.Evli ve iki çocuk babası,iyı düzeyde İngilize ve Arapça orta düzeyde Fransızca bilmektedir.