Yabancı Dil Proje Sınıfı Etkinlikleri

Yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimi alan ortaokul sınıflarımızda Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İngilizce sınavı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Yakup Kalaycı da öğrencilerimizi ziyaret ederek başarılar dilediler.

Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulumuz bünyesinde bulunan İngilizce ağırlıklı eğitim gören 5. sınıf öğrencilerimiz İngilizce Kitap Okuma saati yapıyorlar.

Böylece öğrencilerimiz derslerde edindikleri bilgi ve tecrübeyi İngilizce kitaplar okuyarak daha da geliştiriyorlar.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor İngilizce öğretmenimiz Gülcan HARPUTLU'ya da emekleri için teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülcan Harputlu Tarafından "Welcome to digital English world" isimli proje yürütülmektedir.

Projenin amacı 21. yy. becerilerini geliştirmek ve dil ve dijital becerilerine katkı sağlamaktır.

Aynı zamanda proje, okulumuz bünyesinde yer alan yoğunlaştırılmış İngilizce programı ile uyumlu bir şekilde devam etmektedir.

Projede Web 2.0 araçları ile çevrimiçi oyunlar, hikayeler ve videolar oluşturulmaktadır.

Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulumuz bünyesinde yer alan ve İngilizce proje uygulanan İmam Hatip Ortaokulu bölümündeki öğrencilerimize Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Türkiye Geneli İngilizce Seviye Tespit Sınavı" uygulanmıştır. Öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

İngilizce proje sınıfındaki öğrencilerimiz eğlenerek ve uygulayarak İngilizce öğreniyorlar.

Dersleri etkinliklerle işleyen Öğretmenimiz Gülcan Harputlu, öğrencilerimizin ders sırasında kendi hazırladıkları etkinliklerle dersi eğlenerek öğrendiklerini dile getirdi.

Yoğunlaştırılmış İngilizce Programının uygulandığı 5. sınıflar arasında İngilizce Bilgi yarışması okulumuz konferans salonunda düzenlendi.

Yarışma oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti.

Öğrencilerimiz doğru cevabı verebilmek için çok dikkatli davrandılar.

Yarışmayı organize eden İngilizce Öğretmenimiz Gülcan Harputlu'ya teşekkür eder, öğrencilerimizin de başarılarının devamını dileriz.

İngilizce proje sınıf öğrencilerimiz İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. yılını hazırladıkları harika bir görselle kutladılar.

Okulumuz bünyesinde bulunan İngilizce Proje sınıfı öğrencilerimiz Öğretmenler Gününü hazırladıkları panoyla kutladılar.

İngilizce öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ederiz.

Eyl

Okulumuz Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu bünyesinde yer alan imam hatip ortaokulu bölümümüzde lise kısmında olduğu gibi proje sınıfları uygulamaktayız. Proje sınıflarımızda haftada 10 saat İngilizce ağırlıklı yabancı dil programı uygulamaktayız. Bu kapsamda öğrencilerimizin hazırbulunuşluklarını ve kazanımlarını ölçmek için Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü deneme sınavı uygulaması yaptı. İngilizce olarak yapılan sınavın sonucuna göre ders öğretmenlerimiz de öğrencilerimizin yabancı dil başarılarına yönelik bir veri elde etmiş olacaklar ve buna göre değerlendirmelerini yapacaklar. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyor, desteklerinden dolayı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz.