Bu hafta Perşembe Sohbetleri Programı'mızın konusu "MEHMET AKİF ERSOY".

Program 30.12.2021 Perşembe Günü öğle namazından sonra konferans salonumuzda yapılacaktır.

Bu hafta Perşembe Sohbetleri Programı'mızın konusu "KİM BİR KAVME BENZERSE O DA ONLARDANDIR. HADİS-İ ŞERİFİ NE ANLATIYOR?".

Program 23.12.2021 Perşembe Günü öğle namazından sonra konferans salonumuzda yapılacaktır.

1. dönem Lise 2. sınavları için TIKLAYINIZ.

1. dönem Ortaokul  2. sınavları için TIKLAYINIZ.

Servis taşımacısı izni olan araç bilgileri için TIKLAYINIZ.

Bu hafta Perşembe Sohbetleri Programı'mızın konusu "HZ. HASAN (r.a.)".

Program 09.12.2021 Perşembe Günü öğle namazından sonra konferans salonumuzda yapılacaktır.

Bu hafta Perşembe Sohbetleri Programı'mızın konusu "KÜFÜR VE KÖTÜ SÖZ".

Program 02.12.2021 Perşembe Günü öğle namazından sonra konferans salonumuzda yapılacaktır.

Bu hafta Perşembe Sohbetleri Programı'mızın konusu "Bir Neslin Öncüsü MAHMUD CELALEDDİN ÖKTEN".

Program 11.11.2021 Perşembe Günü öğle namazından sonra konferans salonumuzda yapılacaktır.

Bu hafta Perşembe Sohbetleri Programı'mızın konusu "Şehâdete Yürüyen Genç Sahâbî Mus'ab b. Umeyr".

Program 04.11.2021 Perşembe Günü öğle namazından sonra konferans salonumuzda yapılacaktır.

Bu hafta Perşembe Sohbetleri Programı'mızın konusu "Gusül Abdesti".

Program özellikle 7-8. sınıflar ve lise öğrencilerimize yönelik olup Perşembe Günü öğle namazından sonra konferans salonumuzda yapılacaktır.

Bu hafta Perşembe Sohbetleri Programı'mızın konusu "Namaz".

Program öğrencilerimize yönelik olup Perşembe Günü öğle namazından sonra konferans salonumuzda yapılacaktır.

Bu hafta Perşembe Sohbetleri Programı'mızın konusu "İmam Hatipli Olmak".

Eyl

Yeni Ders Programı 27 Eylül 2021 tarihi itibariyle geçerlidir.

Ders başlangıcı tüm sınıflarımızda saat 09:00 olup ders bitişi lise sınıflarımızda saat 16:00'dır.

Otaokul sınıflarımızda Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri dersler saat 15:10'da, Cuma günleri ise saat 16:00'da sona erecektir.

Öğle arası saat 13:00 - 13:40 arasında yapılacaktır.

ORTAOKUL DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

LİSE DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

Eyl

13 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olan yeni ders programımız aşağıdadır.

Ortaokul sınıflarımızın ders programı için TIKLAYINIZ.

Lise sınıflarımızın ders programı için TIKLAYINIZ.

NOT: Öğle arası saat 12:50 - 13:40 arasındadır.

Ağu

Alt sınıflarda sorumlu oldukları derslerden sınava girecek öğrencilerimizin dikkatine!

Sorumluluk sınavları 1-10 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınav programına dikkat ederek programda belirtilen gün ve saatte öğrencilerimizin okulda hazır bulunması rica olunur.

Sınav programı ve takvimi için TIKLAYINIZ.

Sorumluluk sınavına girecek olan 10. SINIF öğrencileri ve sorumlu dersleri için TIKLAYINIZ.

Sorumluluk sınavına girecek olan 11. SINIF öğrencileri ve sorumlu dersleri için TIKLAYINIZ.

Sorumluluk sınavına girecek olan 12. SINIF öğrencileri ve sorumlu dersleri için TIKLAYINIZ.