Haz

Sorumluluk sınavları 21-24 Haziran tarihleri arsında yapılacaktır.

Öğrencilerimizin sınav tarih ve saatlerine dikkat ederek zamanında okulda hazır bulunmaları önemle rica olunur.

SINAV TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Haz

7 Haziran 2021 tarihi ititbariyle uygulanacak olan yeni ders programı için TIKLAYINIZ.

Pazartesi ve Salı günleri tüm sınıflarımızda dersler okulumuzda yüz yüze yapılacaktır. Diğer günlerde dersler uzaktan yapılacaktır.

Tüm sınıflarda ilk ders saat 09:20'de başlayacaktır.

8 Mart 2021 Tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde Lise bölümüze ait yeni ders programı için TIKLAYINIZ.

12. Sınıflarda haftada 3 gün (Pazartesi-Çarşamba-Perşembe) dersler OKULUMUZDA YÜZYÜZE yapılacaktır.

Pandemi dolayısıyla 1. dönem gerçekleştiremediğimiz yazılı sınavlar 08-16 Mart 2021 tarihleri arasında OKULUMUZDA YÜZYÜZE yapılacaktır.

Sınav takvimi için TIKLAYINIZ.

Ders Programı 22 Şubat 2021 tarihi itibariyle geçerlidir.

Ders Programındaki sarı renkle gösterilen dersler EBA'dan yapılacaktır. Diğerleri Zoom ile yapılacaktır.

12. Sınıf öğrencilerinin DİKKATİNE; 03 Mart 2021 tarihinden itibaren Çarşamba ve Perşembe günlerine ait dersleriniz (haftada 2 gün) okulumuzda yüzyüze yapılacaktır.

İHL ders programı için TIKLAYINIZ.

İHO ders programı için TIKLAYINIZ.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA); 8 Aralık -14 Şubat 2021 tarihleri arasında "Çizimlerle 40 Hadis Yarışması" düzenlemektedir.

Son Başvuru Tarihi: 14 Şubat 2021

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki internet sitesine bakınız:

Bakanlığımız ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliği ile "Bağımlılık" konulu ödüllü "11. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması" başvuruları başladı.

Ortaokul ve Lise sınıflarımızdaki tüm kademelerdeki öğrencilerimizin başvuru yapabileceği bu yarışma için;

- Resim

- Karikatür

-  Afiş

- Kısa Video

- Edebiyat alanlarında katılım sağlayabilirsiniz.

Yarışma için son katılım tarihi 31 Mart 2021 tarihidir.

Yarışmaya katılacak olan öğrencilerimiz ilgili öğretmenlerle veya okul idaresiyle irtibata geçebilir.

Yarışma takvimi ve başvuru şartları için TIKLAYINIZ.

Ayrıca yarışmayla ilgili aşağıdaki internet adresinden de geniş bilgi alabilirsiniz.

''Server Yaşam Vakfı'' tarafından 18.01.2021 - 05.06.2021 tarihleri arasında  Türkiye geneli tüm resmi/ özel ilkokul, ortaokul ve lise  öğrencilerine yönelik  ''9. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması" düzenlenecektir.

Yarışmanın bu seneki konusu "Sağlıklı Yaşam"dır.

Yarışmanın tüm aşamaları online yapılacak olup başvurular 18 Ocak 2021'de başlayacaktır.

9. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasının şartnamesi, veli izin formu ve sınav takvimi için TIKLAYINIZ.