SAKARYA / ADAPAZARI - Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen bu form okulumuzda yüyüze eğitime başlayan sınıf gruplarındaki öğrencilerimizin velileri tarafından doldurularak okul idaresine teslim edilecektir. Forma linkten ulaşabilirsiniz.

Ekm

12.10.2020 tarihinden itibaren geçerli olacak ders programları yayımlanmıştır. Sınıf programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Eyl

28/09/2020 tarihinden itibaren geçerli güncel ders programımız yayımlanmıştır. Programlara linklerden ulaşabilirsiniz.

Eyl

21 Eylül'den itibaren geçeli EBA, Zoom ve Teamlink canlı ders programı yayımlanmıştır. Ders programlarınıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili liseler arası çevrimiçi bilgi yarışması yapılacaktır. Yarışmayla ilgili şartnameye ve başvuru kanalına linkten ulaşabilirsiniz.

Ağu

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü telafi eğitiminden önce öğrencilerimizin hazırbulunuşluğunu ölçmek amacıyla online bir sınav düzenliyor. 01.09.2020 tarihinde yapılacak olan sınava 5-6-7-9-10 ve 11. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimiz girecekler. Sınavla ilgili gerekli bilgiler duyurumuzda yer alan afişte mevcuttur. Sınavda" 5. Sınıflar için hazırlanan sorular bu yılki 6. sınıflara, 6. sınıflar için hazırlanan sorular bu yılki 7. sınıflara, 7. sınıflar için hazırlanan sorular ise bu yılki 8. sınıflara uygulanacaktır. Bu yılki 5. sınıflara herhangi bir uygulama yapılmayacaktır. 9. sınıflar için hazırlanan sorular bu yılki 10. sınıflara, 10. sınıflar için hazırlanan sorular bu yılki 11. sınıflara, 11. sınıflar için hazırlanan sorular ise bu yılki 12. sınıflara uygulanacaktır. 9. sınıflara uygulama yapılmayacak, daha sonra duyurulacak takvime göre son test uygulanacaktır.

Sınava başlamak için bu linki tıklayınız: https://sakaryaodm.meb.gov.tr/

Ağu

2020-2021 eğitim ve öğretim yılında okulumuza başlayacak 5. ve 9. sınıf öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz, Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yenikent İmam-Hatip Ortaokulu ailesine hoş geldiniz.

•  Bakanlığımız tarafından 9. sınıf öğrencilerinin kayıtları e-okul üzerinden otomatik olarak yapılmaktadır. Kayıt ile ilgili olarak velilerimizin yapması gereken başka herhangi bir işlem yoktur. Öğrenci Tanıma Formu ve veliler tarafından doldurulacak diğer bilgi formları eğitim-öğretim yılının ilk haftasında öğrencilerimiz aracılığıyla velilerimize ulaştırılacaktır.

•  Bakanlığımız tarafından 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü başlatılması planlanmaktadır, bununla birlikte COVID-19 pandemisi nedeniyle bu tarihin ertelenip ertelenmeyeceği veya farklı eğitim uygulamalarının (uzaktan, hibrit, ikili vs.) yapılıp yapılmayacağı henüz belirsizdir. Tüm ihtimaller dahilinde okul binamız Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığınca müşterek belirlenmiş hijyen kurallarına uygun şekilde eğitim-öğretime hazır hale getirilecektir. Velilerimizin ulusal basın aracılığıyla bu yöndeki gelişmeleri takip etmesi rica olunur.

•  9. sınıf öğrencilerinin hangi şubede okuyacağı nakil dönemi bitiminde Ağustos ayının son haftası içinde belli olacaktır. Bakanlık emri uyarınca 5. ve 9. sınıfta "seviye sınıfı" uygulaması yapılmamaktadır.

•  Velilerimiz arasında yapılan oylama sonucuna göre okulumuzda üniforma uygulaması yapılmaktadır. Kıyafet konusunda detaylı bilgi almak için okul idaremizle görüşünüz.

• Okulumuza ulaşımla ilgili otobüs, servis vb. alternatifler bulunmaktadır. Detaylı bilgi almak için okul idaremizle görüşünüz.

• Derse giriş-çıkış saatlerimizle ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.

• Okul kurallarımızla ilgili detaylı bilgi almak için  tıklayınız.

•  Okul Telefonumuz: (0264) 251 10 40

Ağu

12. sınıflarımızın rehber öğretmenimizle EBA üzerinden canlı yapacakları üniversite tercih saatleri aşağıdaki gibidir:

6 Ağustos Perşembe

10:45-15:45 arası 12A sınıfı

15:45-16:45 arası 12B sınıfı

7 Ağustos Cuma

10:45-11:45 arası ve 13:45-18:45 arası 12C sınıfı

8 Ağustos Cumartesi

10:45-16:45 arası 12D sınıfı

Sınava başlamak için aşağıdaki linki tıklayınız.